Acest website foloseşte cookie-uri. Mai multe informaţii.
 • ganoderma ganoderma-text ÎN CHINA ESTE CONSIDERATĂ
  DE MII DE ANI CA O PLANTĂ
  MEDICINALĂ EXTREM DE EFICIENTĂ.
  PLANTĂ MEDICINALĂ, CARE NU
  ARE EFECTE SECUNDARE NICI CHIAR
  DUPĂ UN CONSUM ÎNDELUNGAT.
  ÎMBUNĂTĂŢEŞTE STAREA GENERALĂ
  ŞI CAPACITATEA DE AUTOVINDECARE
  A ORGANISMULUI.
 • ganoderma MODELUL "ONE DRAGON" ÎNTREGUL PROCES

  DE LA PRODUCŢIE PÂNĂ LA VALORIFICARE

  ESTE CONTROLAT DE COMPANIE.
 • ganoderma REALIZEAZĂ-ŢI
  VISELE TALE CU DXN!
  INSISTĂ PENTRU SĂNĂTATEA TA! FII INDEPENDENT

  DIN PUNCT DE VEDERE MATERIAL!
  TRĂIEŞTE LA UN NIVEL DE TRAI MAI RIDICAT! REALIZEAZĂ-TE PE TINE ÎNSUŢI!
video ALĂTURAŢI-VĂ
ACUM!

De ce fac eu MLM
Sunt foarte multe motive pentru care eu fac Network Marketing(Multilevel Marketing - MLM); n-am sa vi le spun pe toate ci doar pe cele mai importante pentru mine.
1. Conducerea companiei.
Conteaza doar ce rezultate ai si esti platit pentru ele.
Daca nu ma credeti, angajativa intr-o multinationala, unde vi se va spune ca, daca vreti sa avansati in ierarhie, trebuie sa munciti peste program( fara sa fiti platiti pentru asta!) iar cand se va elibera un post in schema care vi s-ar cuveni de drept( pentru loialitatea si munca depusa) va fi ocupat, cel mai probabil, de o alta persoana pe criteriul ca e o „ relatie"a nu stiu carui sef!
2. Pentru ca este o oglinda care nu distorsioneaza, ci te arata asa cum esti - cu nevoile, fricile, convingerile si competentele tale.
In MLM nu esti platit pentru timpul pe care-l aloci activitatii...esti platit pentru rezultate.
Ca sa ai succes(rezultate!) in MLM trebuie sa te cunosti foarte bine; sa stii care-ti sunt nevoile, sa stii cum sa-ti gestionezi frica, sa sti cum sa-ti schimbi convingerile. Cand vei face toate aceste lucruri vei deveni un om competent, un om de succes. Asta se numeste dezvoltare personala si este una dintre valorile care ti le ofera MLM-ul.
Motivul pentru care cei mai multi nu au succes este faptul ca neglijeaza dezvoltarea personala pe criteriul „lasa ca stiu eu mai bine". Vestea proasta in MLM este ca nu stii mai bine decat cei din interiorul sistemului, iar daca nu esti dispus sa asculti si sa inveti...vei deveni unul dintre cei care blameaza sistemul, care spun ca au castiguri numai cei din „varful piramidei".
Nimic mai fals in aceasta afirmatie daca ne gandim ca sunt sisteme MLM de 30-50 ani pe piata si in care se califica in continuare Diamanti.
3. Pentru ca te reinvata sa fi altruist - da, intr-o lume in care invatam ca suntem in permanenta intr-o acerba competitie, in MLM reinveti sa fi altruist. Aici nu poti construi o afacere de succes decat impreuna cu echipa, nu poti castiga daca membrii echipei tale nu castiga. Asta presupune sa lucrezi in echipa, sa-i ajuti pe cei nou veniti sa aiba succes ca tine,la randul tau sa ai succes si, evident, castiguri.
Aici intervine deosebirea dintre vanzarile directe si MLM, si specific asta deoarece, foarte des se confunda cele doua activitati.
Doua lucruri importante diferentiaza cele doua activitati:
- MLM-ul nu presupune vanzare - este o activitate de Recomandare. Prin activitatea de recomandare, cei care activeaza intr-un sistem MLM recomanda produse/servicii altor persoane care, daca achizitioneaza acele produse/servicii de la companie, creind astfel un rulaj, cel care a recomandat este recompensat de catre companie.
-MLM presupune Sponsorizarea altor distribuitori. Sponsorizarea înseamnă dorinţa, voinţa şi puterea de a-i sprijini pe alţii să-şi construiască o afacere proprie, este factorul principal care dezvoltă o afacere MLM.
Eu nu va indemn sa faceti MLM. Eu va indemn, atunci cand vorbiti despre ceva sa va respectati si sa vorbiti in cunostinta de cauza. Sa nu blamati fara sa cunoasteti. Iar ca sa cunoasteti - n-o puteti face decat din interior.  

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

Solutionarea Alternativa a Litigiilor Solutionarea Online a Litigiilor
© Copyright DXN Europe 2009.